Antenniverkon päivitys etenee Turun seudulla, antenniurakoitsijoiden viritykset tehty asiakastaloyhtiössämme. torstai 29. syyskuuta 2016

Antennitelevisioverkon päivitykset isännöimissämme taloyhtiöissä Sauvossa ja Turussa vaativat vielä antenniurakoitsijan tekemän virityksen taloyhtiössä sekä mahdollisen asukkaan tekemän television- ja digiboksin kanavahaun. Taloyhtiöidemme keskusvahvistimet ja antennit ovat tarvittavilta osin kunnostettu kevään aikana. Urakoitsijoina ovat toimineet Sauvon Sähkötarvike, Angelniemen Antenni, Länsi-Suomen SAT-Asennus ja Turun Antenni.

Turun päälähetysaseman taajuusmuutokset tehdään 15. – 17.11.2016, jolloin tv-lähetyksissä saattaa esiintyä jopa useiden tuntien katkoksia. Tätä seuraavan kahdeksan viikon ajan tv-ohjelmia lähetetään sekä vanhoilla että uusilla taajuuksilla. Tämän rinnakkaislähetyksen aikana antenniurakoitsija käy virittämässä taloyhtiön antennijärjestelmän päävahvistimen uudelleen. Antenniurakoitsijan tekemän virityksen jälkeen on asukkaiden haettava televisioon/digiboxiin kanavat uudelleen, muuten televisiosta ei näy mitään! Monet nykylaitteet tekevät haun automaattisesti, ilman asukkaan toimia. Jotkin laitteet eivät tätä kuitenkaan tee, jolloin asukkaan on tehtävä tämä itse. Tutustu siis etukäteen laitteidesi kanavanhakuominaisuuksiin, laitteen ohjekirjan tai kaukosäätimen avulla!

Tulemme lähettämään jokaiseen huoneistoon, jota asia koskee vielä tiedotteen tarkasta aikataulusta ja toimintaohjeista taloyhtiöittäin. Antenniurakoitsijoiden ja huoltomiesten kanssa on sovittu, ettei kenenkään televisio pimene tämän uudistuksen myötä. Tarvittaessa apua on siis luvassa, josta lisää huoneistoosi tulevassa tiedotteessa.

Kaapelitelevisiotaloissamme asukkaan ei tarvitse tehdä mitään asian johdosta.

Lisätietoa asiasta Digitan taajuusmuutossivuilta: http://www.taajuusmuutos.fi 

ja http://www.taajuusmuutos.fi/taajuusmuutos.fi/huolto-hairiotiedotteet?release=f221