112-päivä sunnuntaina 11.2.2018 Euroopassa ja palovaroitinhuoltoa paikallisesti. sunnuntai 4. helmikuuta 2018

112 -päivä on eri turvallisuustoimijoiden yhteinen kampanja arjen turvallisuuden lisäämiseksi. Kampanjassa halutaan kiinnittää ihmisten huomio tapaturmien ja vahinkojen ennaltaehkäisyyn kotona, töissä ja vapaa-ajalla. Turvallinen arki syntyy pienistä teoista, joilla jokainen voi lisätä omaa ja läheistensä turvallisuutta.

Varsinainen 112 -päivä on sunnuntaina 11.helmikuuta ja kampanja kestää koko viikon 5.-11.2.2018. Vuoden 2018 pääteema on välittäminen. 112 -päivää vietetään koko Euroopan alueella.

Yksi yksykskaks-päivän sivustojen vinkeistä on Varmistaa mummolan paloturvallisuus. Tätä tehdäänkin jo useissa isännöimissämme taloyhtiöissä, huoltoyhtiön tarkastaessa vuosittain jokaisen huoneiston palovaroittimien kunto sekä vaihtamalla näihin uudet paristot. Huonokuntoiset varoittimet uusitaan samalla käynnillä. Kustannuksista vastaa taloyhtiö. Palvelun tilanneiden taloyhtiöiden asukkaat saavat/ovat saaneet tämän vuotisesta tarkastuksesta tiedotteen kotiinsa. Käynnin jälkeen yhtiössä voidaan turvallisesti luottaa myös naapurin palovaroittimeen.

112 -päivät netissä ja facebookissa:

https://112paiva.info/

https://fi-fi.facebook.com/112paiva/