Koronavirus aiheuttaa muutoksia taloyhtiönne arkeen ja kevään kokouksien pitämiseen lauantai 21. maaliskuuta 2020

Viranomaisten määräykset ja suositukset tulevat muuttamaan taloyhtiön kevään arkea. Kokouksia tullaan järjestämään tarvittavin osin toimistoilla, puhelinkokouksina, sähköisinä kokouksina (Teams/Zoom/Meet) sekä sähköpostitse, turvallisuus tärkeimpänä kriteerinä. Taloyhtiönne hallitus ja isännöitsijänne arvioivat yhdessä kokoustarpeenne ja -välineet, jotta yhtiönne kriittiset toimet ja projektit etenevät tarpeellisilta osin, koronasta huolimatta.

Taloyhtiönne huoltoliike toimii toistaiseksi normaalisti, mutta ei-kiireellisiä töitä ei ole syytä tilata, jos sinulla on koronavirusoireita. Kiireelliset huoltotyöt on tilattava mahdollisista koronavirusoireista huolimatta, mutta silloin oireista on ilmoitettava puhelimitse etukäteen huoltotyötä tilattaessa.

Isännöintitoimistomme Turussa ja Sauvossa ovat tällä hetkellä avoinna lähes normaalisti, mutta suosittelemme hoitamaan toistaiseksi vain kiireellisiä asioita ja olemaan yhteydessä mahdollisuuksien mukaan ensisijaisesti sähköpostitse, nettisivujen kautta sekä puhelimitse. Muistutamme hallituksen velvoitteesta yli 70-vuotiaiden itsekaranteeniin eli tartu tällöin mieluummin puhelimeen.